AEGEE Novi Sad

AEGEE Novi Sad

AEGEE ( AEGEE je najveća interdisciplinarna studentska organizacija u Evropi)  Novi Sad je u periodu od 18. do 22. februara imao tu čast da ugosti studente iz Evrope, koji su za ova četiri dana imali priliku da se na najbolji način upoznaju sa kulturom, tradicijom, hranom, igrom i pesmom karakterističnim za Srbiju! Domaćini iz Novog Sada su se potrudili da Srbiju i Novi Sad prikažu u što lepšem svetlu, a na osnovu pozitivnih komentara koji su pristigli nakon planiranih aktivnosti, zaključujemo da smo u tome i uspeli!
Naši prijatelji iz raznih evropskih država i gradova su posetili Novi Sad, Petrovaradin, Sremske Karlovce i od svega u svojim srcima poneli samo lepe uspomene!
Ovim putem, šaljemo veliku zahvalnicu mesari Štrand! Hvala za podršku i veliko hvala što ste u nama prepoznali mlade ljudi koji su spremni da bezuslovno i nesebično ulože svoju energiju, vreme i svu svoju ljubav da bi na najbolji način predstavili ono što Novi Sad i njegovi stanovnici jesu – pravo malo blago tolerancije, kulture i ljubavi!

Nadamo se da ćemo i u budućnosti, na obostrano zadovoljstvo, uspešno sarađivati!Srdačno, sa velikom zahvalnošću i poštovanjem,

Tim Aegee Novi Sad

Galerija