BUDIMO HUMANI – NAŠ JE MOTO

BUDIMO HUMANI – NAŠ JE MOTO

BUDIMO HUMANI je definitivno moto po kom je Prerada mesa „ ŠTRAND“ DOO iz Novog Sada, prepoznatljiva već 25 godina, kao primer društveno odgovorne kompanije koja pomaže ne samo deci, penzionerima i invalidnim licima, nego i  podržava mlade talente, učenike i studente – omogućujući im stipendije,stručne prakse u okviru našeg preduzeća  i naših pogona.

Trudimo se , koliko smo trenutno u mogućnosti da pomognemo , i da, kako je navela Sekretar Društva multipleskleroze Vojvodine Zorana Budak : „  Kad čovek ima problem prvo što uradi je da se obrati prijateljima – humanistima.
Napred navedeno је upravo razlog da Vam se obratimo za pomoć i razumevanje , kako bi nam pomogli. „ – navela je gospođa Budak u svom dopisu.

Društvo multiple skleroze Vojvodine u maju, već devet godina unazad, obeležava Svetski dan borbe protiv multiple skleroze.
Društvo multiple skleroze Srbije je socijalno humanitarna invalidska organizacija koja okuplja obolele od multiple skleroze sa ciljem da im pruži podršku u borbi protiv njihove bolesti.
Tradicionalno, Prerada mesa ŠTRAND je svojim prilogom u vidu suvomesnatih proizvoda  potpomogla ovaj događaj.

Manifestacija se održala 27. maja 2015. godine u restoranu „ Oaza „ u okviru Gerontološkog centra u Novom Sadu.

Za njih ima nade dok i mi u to verujemo !