Ekološko udruženje „ZELENI SAD“ – Projekat EKO HRANA

Ekološko udruženje „ZELENI SAD“ – Projekat EKO HRANA

PROJEKAT-EKO-HRANA-


PROJEKAT EKO HRANA

U ovom teškom vremenu, naše udruženje se svakodnevno bori za bolje sutra naših sugrađana. Iako ekološko udruženja, smatramo da društveno-koristan rad je obaveza svakog od nas.

U dosadašnjoj humanitarnoj akciji, ne mali broj saradnika i ljudi poput Vas, mi sa našim aktivistima, uspevamo da svakodnevno obezbedimo dva obroka za 40 duša.
Obezbedili smo od 01. decembra 2013. godine od strane „ELEKTROVOJVODINE“ ( sektor „Održavanje i usluge“) 80 kompletnih porcija iz njihovog restorana, oni nažalost nisu više u mogućnosti da nam pomažu. Već godinu dana obezbeđujemo obroke za građane Telepa i Adica, pomoću već formiranih donatorskih firmi a to su:
Kompanija „MANUAL“, “AUTORITAS”, pekara „KAO NEKAD“, restoran „ŠTRAND“, restoran „BAJA“, restoran „TRAVICA“, kao i restoran „ELEKTROVOJVODINA“, SZR “ARSENOV“, DOO “MACCHIATO” , Vaša mesara “ŠTRAND”, pekara “SAJAM”, štamparija ”STOJKOV”, kafić “LAZINO TELE”. Od gore pomenutih, neki su nam jednokratno pomogli, dok nam drugi pomažu svakodnevno.
Uvereni da ova skromna , a velika pomoć, ne predstavlja opterećenje kompanijama, a svakako obezbeđuje uspešnost humanitarne akcije.

Dobitnici smo nagrade VELIKA PETICA za humanitaran rad u junu mesecu 2014. godine od strane koje je dodeljena na Baby exit-u.

Sa poštovanjem,
Svi naši aktivisti, kao i korisnici usluga sa područja Adica I Telepa

Predsednik Ekološkog udruženja

Sara Pavkov