POMOĆ ZA Udruženje za pomoć MNRO Grada Novog Sada

POMOĆ ZA Udruženje za pomoć MNRO Grada Novog Sada

Pismo udruženja upućeno Štrand DOO, Novi Sad

„Poštovani, šaljemo Vam izveštaj sa Slave i veliku zahvalnost zbog donacije koju ste nam omogućili, kako bi Slavu našeg Udruženja proslavili na domaćinski način.

Naše Udruženje za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama grada Novog Sada proslavilo je 12.maja 2017. slavu Sveti Vasilije Ostroški.
Korisnici su izveli program, a pored brojnih roditelja ,slavi su prisustvovali kum Udruženja slikar Stanko Rodić,
Načelnica gradske uprave za dečiju i socijalnu zaštitu grada Novog Sada Vera Grkavac, Sonja Radaković predsednica Saveta za osobe sa posebnim potrebama, predstavnici Crvenog krsta Novog Sada, predstavnici prosvete i socijalne zaštite, gosti iz drugih invalidnih organizacija i predstavnik centra za socijalni rad Titiana Žuržovan.

U prostorijama Udruženja je vladala prava svečarska atmosfera, a gostoljubivi domaćini su na ulazu dočekivali roditelje, rođake i prijatelje. Proslavu slave je svojim nastupom upotpunila operska pevačica Danijela Đorđević.Dnevni boravak za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama grada Novog Sada postoji 12 godina i trenutno ima 20-ak korisnika uzrasta od 27 do 45 godina.“

Predsednica Udruženja dr Milka Budakov

Udruženje za pomoć MNRO Grada Novog Sada
Novi Sad, Seljačkih Buna 83
tel/fax +381 21 496184
mobile +381 62 496184
www.mnrons.org
mnrons@neobee.net